Doe Maar Fit

In januari 2019 werd Doe Maar Fit opgericht door Robyn Pierson en Bart Prinsen. Toen ze zagen wat voor positief effect voeding op het menselijk lichaam kan hebben, zijn Robyn & Bart zich verder gaan ontwikkelen op het gebied van voeding, lijfstijl en welzijn.

Doe Maar Fit werkt met het één principe in het bijzonder: ontbijten. Vele weten dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Door het eten van het juiste ontbijt begin je de dag niet alleen bet meer energie, je lichaam zorgt ervoor dat processen door blijven gaan, gestimuleerd en geoptimaliseerd worden.

🌿

Coaching naar jouw doelen

Vanaf dag één staat er een coach voor jou klaar!

PERSOONLIJKE AANDACHT

1-op-1

Samen met jouw coach ga je een gepersonaliseerd plan maken n.a.v. jouw doelen. Tijdens je 1-op-1 afspraken evalueren we hoe het gaat en waar we aan kunnen werken voor meer progressie.

Afhankelijk van jouw doelen, inzet en tijd worden de afspraken per x-weken ingepland. Je betaalt bij ons geen meer prijs voor de coaching, echter is deze wel verplicht.

1

Naast je 1-op-1 afspraken is jouw coach ook te bereiken via de telefoon (bellen of appen). Op deze manier helpen we jou nog directer naar resultaat.

Daarnaast is er een grote online community (besloten Facebook groep) waar je je gratis kan aansluiten. Zo ontvang je de dagelijkse portie inspiratie & motivatie, maar blijf je ook op de hoogte van nieuwtjes en ontvang je tips & tricks.

2
DE VOLGENDE STAP

Dagelijkse Beweging

Door onze samenwerking met WZC Valkenswaard kunnen we iedere week sport mogelijkheden aanbieden in regio Eindhoven.

Dankzij collega coach Tim starten we iedere maandag t/m vrijdag de dag om 10:00 met 30 minuten bewegen!

Je kan gratis deelnemen! Interesse? Stuur ons een e-mail en je bent erbij!

3

Leer ons team kennen


Healthy Lifestyle Coaches

Het Ideale Ontbijt

Wij werken met de producten van de hoogste kwaliteit. De producten worden vanaf het moment dat een zaadje gepland wordt tot het eind product gecontroleerd op diverse kwaliteitslevels. Dit proces noemen wij "from seed to feed".We work solely with products with the highest quality. From the moment the seed is planted till the end product, the entire process line is checked on various quality levels.


Het Ideale Ontbijt van Herbalife Nutrition zorgt ervoor dat jij alle voedingsstoffen binnen krijgt die je nodig hebt. Het ideale ontbijt bestaat uit een speciale samenstelling van 25 vitaminen & mineralen, precies wat jouw lichaam nodig heeft.

Het Formula 1 Ontbijt kan ook wel gezien worden als een "slim ontijt". Het zorgt er namelijk voor dat processen in het lichaam opgang komen en in werking blijven. Het ontbijt gaat voor jou werken!

 • Perfect gebalanceerd met 25 vitaminen en mineralen
 • Proteïne die bijdragen aan de groei van spiermassa
 • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen
 • Alleen natuurlijke smaakstoffen
 • Vrij van gluten
 • 100% vegan

Geschikt voor jong en oud!

Aloë Vera heeft een natuurlijke helende functie en wordt sinds oudsher gebruikt voor de voordelen voor de spijsvertering.

Iedere ochtend Aloë Vera Drank bij je ontbijt helpt de darmgezondheid te ondersteunen en draagt bij aan de hydratatie.

 • Laag in calorieën
 • Geen toegevoegde smaak, kleur of zoetstoffen
 • Beschikbaar in drie varianten.

Het starten met een kop thee in de ochtend helpt om je concentratie en alertheid te verbeteren.

 • Laag in calorieën
 • Verkrijgbaar in de smaken Original, Citroen, Perzik en Framboos.

Drink jij in de ochtend altijd een kop koffie voor de cafeïne? Wist je dat een kopkoffie 70 mg cafeïne bevat en één kop Herbal Instant Tea 85 mg cafeïne. Probeer daarom eens de dag te starten met thee!

Wil je echt je koffie in de ochtend? Geen probleem! We hebben ook een heerlijke High Proteïne Coffee in het assortiment.

Volg ons ook op Social Media!


[wp_social_icons]