Wees sterk

Nu we van de overheid steeds weer meer mogen ondernemen op gebied van afspreken en uitjes buitenshuis is het van belang dat we goed op onszelf gaan letten. 

Uiteraard is het van belang dat je op je eigen gezondheid let, maar let zeker ook het resultaat waar je tot nu toe aan gewerkt hebt. Er zullen veel verleidingen op je pad komen, dus zorg ervoor dat jij zo sterk mogelijk bent om de verleidingen te kunnen weerstaan. Verleidingen zoals eten in een restaurant, picknicken, bbqen zijn hier mogelijkheden van.

Jij hebt een coach die je hier mee kan helpen! Zo kan jouw coach je helpen met een plan te maken voor het weerstaan van verleidingen, maar ook wat je kunt doen als je wel in de verleiding bent gekomen. Wees ook niet bang om dit aan te kaarten, geeft alleen maar jouw kracht aan!

De basis tip die ik je nu al kan meegeven is, mocht je nu wel minder op je voeding letten tijdens een etentje geniet er dan volledig van! Anders voel jij je slecht over het eten en over de mogelijke meting die er aan komt, dan heb je dubbel op een slecht gevoel. Geniet er volledig van en wees je bewust dat je later op de dag of de volgende dag je weer goed aan je plannen houdt, daar heb je veel meer aan dan aan het piekeren! ๐Ÿ™‚ 

Dus geniet! En wees slim en sterk voor jezelf!